Over Mij

Een (on)gezonde dosis nieuwsgierigheid in combinatie met een grote liefde voor schrijven, kon mij geen ander beroep brengen dan dat van journalist. Ik luister graag naar de verhalen van anderen, vrolijk of verdrietig, en vind het een uitdaging om ze zo mooi mogelijk te verwoorden. Iedere ontmoeting is waardevol en van ieder gesprek leer ik zelf ook weer iets. Daardoor zal dit vak me nooit kunnen vervelen.

Marion van Es

Foto: Hester Doove

Sinds ik in 2007 afstudeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht schrijf ik als freelance journalist en tekstschrijver voor diverse publiekstijdschriften, kranten, vakbladen, bedrijfsuitgaven en online media. Daarnaast werk ik parttime als eindredacteur op de redactie van VROUW (Telegraaf) en heb ik als
co-auteur/ghostwriter twee boeken geschreven.