Redactioneel

Achter iedere voordeur schuilt een verhaal. In de loop der jaren heb ik in honderden huiskamers koffiegedronken, terwijl ik het levensrelaas van de meest bijzondere mensen optekende.
Van stoere kerels die in een rolstoel terechtkwamen en weer opklommen tot topsporter en heldhaftige vrouwen die een woningbrand overleefden, tot voor het leven getekende moeders die hun kind hebben moeten begraven.

Deze verhalen verschenen onder andere in publiekstijdschriften als VROUW Magazine, Flair, Vriendin, Kek Mama en Santé. Ook heb ik met veel plezier jarenlang rubrieken als Op De Huid (VROUW Magazine – vrouwen met lef geven zichzelf bloot), Waar doet ze het van? (Flair, lezeressen over geldzaken) en Ik Leef! (Telegraaf Weekeinde, positieve mensen met een handicap of chronische ziekte) gemaakt.

De wereld van de tijdschriften ligt mij na aan het hart, omdat die mij op plaatsen heeft gebracht die ik nooit gedacht had te zullen ontdekken. Zo vierde ik voor mijn werk eens kerst met ex-daklozen en drugsverslaafden, zag ik leeuwen een zebra verorberen op een Keniaanse savanne, vloog ik als stewardess-voor-een-dag in tien uur tijd op en neer naar Turkije en knutselde ik lampionnetjes in elkaar met uitgeprocedeerde asielzoekerskinderen. Ik hoop nog heel veel mooie locaties te zien en veel boeiende mensen de hand te schudden. Wie weet tot ziens?