Jouw verhaal

Ieder mens heeft een verhaal dat het waard is om vereeuwigd te worden op papier. Toch halen slechts enkelen de media: bijvoorbeeld omdat ze nieuwswaardig zijn, sensationeel, of omdat ze simpelweg passen bij de belevingswereld van het lezerspubliek. Dat betekent niet dat de andere verhalen minder bijzonder zijn.

Zou jij je eigen verhaal graag op papier willen zien? Dat kan! Ik kom graag naar je toe om het op te tekenen. Het interview wordt niet gepubliceerd, maar kan dienen als een mooie herinnering voor jezelf of je dierbaren. Ook kan het een origineel cadeau zijn om aan een ander te schenken, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of ter afsluiting van een heftige fase in iemands leven.

SOORTEN VERHALEN 

• Levensverhaal: de hoogte- en dieptepunten van vroeger tot nu, oftewel een korte biografie
• Liefdesverhaal: het romantische sprookje achter een relatie, van kersverse bruidsparen tot stellen die al 50 jaar samen zijn.
• Geboorteverhaal: de herinneringen aan de geboorte of jeugd van je kind(eren)
• Faseverhaal: verslag van een specifieke gebeurtenis of periode uit je leven, zoals een ziekte, ongeluk, emigratie of carrièreswitch
• Verliesverhaal: herinneringen aan een overleden dierbare: een in memoriam met een persoonlijk karakter.
• Reisverhaal: verslag van een bijzondere vakantie, een lange reis of ander avontuur

Ik schrijf levensverhalen in alle formaten, van de lengte van een gemiddeld tijdschriftartikel tot een (klein) boek. Ook ben ik in te huren als ghostwriter voor een boek. Prijzen zijn op aanvraag en worden berekend aan de hand van een gemiddeld dagtarief. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.