Jouw verhaal

Ieder mens heeft een verhaal dat het waard is om vereeuwigd te worden op papier. Toch halen slechts enkelen de media: bijvoorbeeld omdat ze nieuwswaardig zijn, sensationeel, of omdat ze simpelweg passen bij de belevingswereld van het lezerspubliek. Dat betekent niet dat de andere verhalen minder bijzonder zijn.
Zou jij je eigen verhaal graag op papier willen zien? Dat kan! Ik kom graag naar je toe om het op te tekenen. Het interview wordt niet gepubliceerd, maar kan dienen als een mooie herinnering voor jezelf of je dierbaren. Ook kan het een origineel cadeau zijn om aan een ander te schenken, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of ter afsluiting van een heftige fase in iemands leven.
DE MOGELIJKHEDEN
• Levensverhaal: de hoogte- en dieptepunten van vroeger tot nu, oftewel een korte biografie
• Liefdesverhaal: het romantische sprookje achter een relatie, van kersverse bruidsparen tot stellen die al 50 jaar samen zijn.
• Geboorteverhaal: de herinneringen aan de geboorte of jeugd van je kind(eren)
• Faseverhaal: verslag van een specifieke gebeurtenis of periode uit je leven, zoals een ziekte, ongeluk, emigratie of carrièreswitch
• Verliesverhaal: herinneringen aan een overleden dierbare: een in memoriam met een persoonlijk karakter.
• Reisverhaal: verslag van een bijzondere vakantie, een lange reis of ander avontuur
TARIEVEN
Kort: 1500-2500 woorden, vergelijkbaar met een groot interview in een tijdschrift. Dit is gebaseerd op een persoonlijk gesprek van 2 uur. €495,-
Medium: plusminus 5000 woorden. Dit is gebaseerd op een persoonlijk gesprek van 4 uur. €795,-
Lang: plusminus 10.000 woorden. Dit is gebaseerd op een persoonlijk gesprek van 8 uur (te verspreiden over meerdere bezoeken). €1250,-
Deze tarieven zijn inclusief BTW. In het geval je buiten een straal van 50 kilometer van Utrecht woont, reken ik een klein bedrag voor reiskosten. Het verhaal wordt uitgewerkt in een Worddocument en/of PDF.
EXTRA
Fotografie – Het is mogelijk één of meerdere portretfoto’s aan het verhaal toe te voegen. Deze worden gemaakt door een professionele fotograaf. Meerprijs op aanvraag.
Vormgeving – Om het gevoel van een officieel interview zo goed mogelijk te benaderen, kan  het verhaal worden opgemaakt als tijdschrift- of krantenartikel. Dit kan zowel met behulp van privébeeld als door ons gemaakte foto’s. Meerprijs op aanvraag.
MEER INFO
Bovenstaande informatie is een indicatie. Heb je een specifiek idee in gedachten en wil je graag brainstormen over de opties? Neem dan contact met me op voor vrijblijvend overleg. Voorbeelden van mijn schrijfstijl vind je in mijn portfolio.